Invigd 50 års present

Gräsklippare

När jag fyllde 50 fick jag denna i present av min extra familj! Idag är den invigd! Min förra var så dålig att den inte ens gick att få igång längre och har, om man ska vara riktigt ärlig, aldrig varit bra. Denna var mycket bättre än vad den gamla någonsin var. Men eftersom gräset var långt och modernare gräsklippare stannar när det blir för mycket under dem är det ändå en pärs. Så var det inte förr. Jag minns när jag var barn hur man bara kunde öka lite på gasen om man hade lite extra tjockt och högt gräs. Alltså få lite extra snurr på motorn. Jag önskar det fortfarande var så. För vissa saker var tamejfan bättre förr.

Jag antar att detta är ett sätt att säkerställa att färre fingrar klipps av så det är ju bra egentligen. Men det gör det mycket jobbigare att klippa. Men… å andra sidan har jag ingen handjagare vilket hade varit ännu jobbigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *