Girl Blood Sport – 2019 – No Holds Barred

Girl Blood Sport

Girl Blood Sport stoltserar med strålande premisser. En turnering till döds där bara en kan överleva och vinna tävlingen. Lägg till att det bara är modeller som får delta och att det förekommer både kedjor och tagg trådd. Det är klart att man blir sugen! Det är ganska uppenbart att det är en film med en budget mindre än var en Snickers kostar men entusiaster kan glänsa ibland, inte minst med specialeffekter som gjorts med själ och hjärta.

Det är dock ett gravt misstag att tro att det skulle gälla Girl Blood Sport. Visst förkommer det en del blod men inte nåt som på något sätt känns realistiskt. Det kan också gälla skådespeleriet och koreografin. Det som på allvar tycker att det ser ut att kunna vara på riktigt lider antagligen av grava synfel eller har lika många promille alkohol i blodet som pi.

Det går helt enkelt inte att komma runt det. Girl Blood Sport är bedrövlig och det finns inte många förmildrande omständigheter. Men det finns en. Man får aldrig känslan av att filmen har börjat på riktigt så hela första timmen gå åt att man väntar på när det verkligen ska börja. Det verkar finnas tusen avarter till handlingen och man får aldrig något sammanhang i det. Det känns bara som den börjar om och om igen fast den fortsätter på samma ställe. Eller så hamnar vi på en ny plats och introduceras till nya obegripliga karaktärer.

Jag genomled den en gång. Det lär inte hända igen…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *