Johan Glans: World Tour of Skåne – 2008 – Stand up Comedy!

World Tour of skåne

 

Det är inte utan att jag faktiskt blev lite besviken på den här när jag såg den. Inte för att humorn saknas eller för att jag inte uppskattar Johan Glans, han är helt klart en av Sveriges roligaste män. Nä, min besvikelse bestod snarast över spellängden på DVDn och att det faktiskt inte handlar om någon ”world tour” överhuvudtaget. En standup rutin är vad vi bjuds på och den ligger på ungefär en timme. Det kanske ä vad man klarar av, jag vet inte men jag skulle nog vilja ha mer material när utgåvan har en sån titel. Så efter avdrag för längden, tillägg för humorn så hamnar den här på ett betyg av…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *