Inlagan satt, korrektur pågår

Nu har jag satt inlagan till boken. Jobbar för fullt med att korrekturläsa och rätta till småfel. Lite komman här och där ska till och ordformer ska ändras och så vidare. Detta är helt nytt för mig. Att korrekturläsa är inte min starkaste sida så det går trögt och långsamt framåt. Men jag känner mig helt klart nöjd att jag kommit så pass långt.

Det lutar just nu åt egenutgivning. Sannolikt kommer jag att använda mig av BOD för att ge ut boken. Det verkar enklast i det stadiet jag befinner mig i just nu. Som vanligt bjuder jag på ett smakprov 🙂

Har man sett några mystifika filmer från östern. Där västerlänningar ska lära sig lite österländsk vishet känner man igen saker, som att man ska lyssna efter den enarmade som klappar med händerna och sådant. Jag tror det är en metafor för sökandet man använder av två skäl- Dels för att det låter väldigt mystiskt. Någon med bara en arm och hand kan knappast applådera. Men också för att det är något som vi enkelt förstår. Vi förstår att det är något som till synes är omöjligt vi ska förstå.

Men vem vet, det kanske finns de som klarar att nå en slutsats genom att få de givna svaren serverade, men jag tillhör inte en av dem. Hela min uppväxt och tillvaro är kantad av situationer som jag förstod först långt senare, eller inbillade mig att jag förstod. Jag ska försöka att bena ut några av dem i de återblickande delarna i boken. Ibland är det ganska tydligt vad jag har gjort fel och borde ha gjort annorlunda. Andra gånger är det inte lika självklart.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar