Fredagen den 13e del 3 – 1982

fredagen den 13 del 3

Jag vet att många uppskattar den här – Fredagen den 13e del 3, och den efterföljande delen – The Final Chapter mest av allt i filmsviten. Problemet för mig är att jag inte riktigt ser poängen med dem, det finns inget vidare unikt över dem, förutom att Jasons mask introduceras och som får anses vara synonym med hela filmserien och kanske också en symbol för hela skräckfilmsvärlden i stort och jag upplever dem snarare som rena transportsträckor än fristående och kreativa slashers. Däremot är jag inte sen att understryka att jag naturligtvis anser att de måste finnas i var skräckfilmsnörds referensram och således måste jag rekommendera den här trots det något motsägelsefulla betyget.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *