7 Below – 2012 – Val Kilmer är trovärdig när han dricker whisky..

7 below

Det här är en tämligen standardiserad sak om en familj som mördades av sin adoptivson. Hundra år går och åter fylls huset med en massa människor som en efter en går ett hemskt öde till mötes. Val Kilmer medverkar och lyckas väl se trovärdig ut ungefär när han dricker whisky. Lyckligtvis medverkar han inte särskilt länge. Vad hände med honom egentligen, en gång i tiden var han ju med i bra filmer – i alla fall med högra produktionsvärden än den här?!

De människor som samlas har precis varit med om en trafikolycka. De blir bjudna att stanna av den vänlige Jack som gestaltas av Ving Rhames. Han spelar förresten skjortan an den övriga besättningen utan att göra något. Det är inte katastrofalt från alla håll och kanter men det verkar inte som om någon av skådespelarna reagerar nämnvärt på döden någon gång faktiskt. Man skulle väl kunna begära att ett äkta par blir påverkade när den andra hälften dör kanske? Men det är i och för sig inget särskilt lyckligt äktenskap som gestaltas.

Man får säga att det är en bagatell till film som man visst kan se på om man inte har något bättre för sig, bara man inte har för stora förväntningar. Är man till exempel rejäl bakfull passar nog den här filmen som handen i handsken…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *