Boken är på väg!

Fattar ni vilken känsla det är att ha sin första bok på väg hem? Visserligen i en tämligen modest upplaga men i alla fall! Jag har skrivit en bok!! Men två utropstecken till och med. Det är inte utan nevösitet jag väntar på reaktionerna. Om det nu blir några reaktioner. Det är trots allt en bok som bygger på mitt liv och där detaljer som få vet om, avhandlas. För säkerhets skull har jag bytt ut namnen på de inblandande. Ingen ska behöva känna sig utpekad.

Jag fick definitivt mersmak av den här uppevelsen och lovar härmed att jag kommer att släppa fler böcker i framtiden. Kanske inte om mig själv, även om jag inte håller det för uteslutet. Just nu håller jag på med ett par ideéer som jag klurar på. Den ena är en deckarhistoria. Jag har ännu inte riktigt landat i vilken väg den kommer att ta, om det blir en hel bok eller en novell. Det andra är en halvbiografisk berättelse (jo, faktiskt) men jag ska väva in lite fiktion i den också. Tiden får utvisa vad det blir. I bakhuvudet finns det säkert två dussin idéer till. Problemet är att hålla koncentrationen till en eller två idéer i taget.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar