Against the Dark – 2009 – Vampyrer, Zombies och STEVEN SEAGAL!

against the dark

Innan jag börjar skriva om Against the Dark måste jag få konstatera att jag absolut inte är stort fan av Steven Seagal. Av någon anledning brukar jag se hans filmer ändå. Ibland rent av med förtjusning även om det tillhör undantagen att jag finner det jag ser riktigt bra och filmerna blir, med handen på hjärtat, faktiskt bara sämre och sämre. Nåja, det var i alla fall roligt att se honom som vampyrjägare i den här filmen även om vampyrerna knappast kan kallas för vampyrer. Det är med frågan om en zombieliknande smitta som gör att de infekterade trånar efter blod att livnära sig på. I filmen nämner man mutanter som beskrivning och det passar egentligen mycket bättre eftersom det också finna olika typer av dessa vampyrer, de utvecklas alltså från att först bara vara blodtörstiga bestar till tänkande och rationella varelser. Allt som allt en ganska intetsägande film, men kan vara av intresse för fanatiska fans av genren och/eller Steven Seagal.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *